O nama

martina-dumancic

Martina Dumančić velika je zaljubljenica u slatke okuse. Od malih je nogu vezana uz ugostiteljstvo u koje su ju uveli njezini roditelji.

Prije 15. godina naslijedila je slastičarnicu koju danas vodi s bratom Marinom.

Uz njih je i desetak zaposlenika, a posebno se veseli prenošenju znanja na mlade kolege. 

TORTA BIJELI ZAGREB

Martina i njezin tim osmislili su i zaštitili recepturu torte Bijeli Zagreb od bijele čokolade i kreme od badema i marcipana, koju kao mini verziju često pripremaju za poklone. 

Kažu da mašta može svašta, a Martina je u valu proljetne kreativnosti osmislila sa svojim timom nove okuse sladoleda od kojih su neki već postali pravi hit: GRIN FIT(badem limun pistacija) RUDEŠANKO (kava) M&M SLADOLED vanilija ili jagoda sa m&m i gumenim bombonima),  MINT CARAMEL & RUM (menta, karamela, rum), HANČI BANANČI od banane i čokolade i TROPICANU (mango, papaja, kokos). 

SLADOLEDI

Ali to nisu sve Martinine novosti – tu je i novi projekt Sladoled za van u posudicama od 300ml, a možete birati jedan ili više sljedećih okusa: GREEN FIT, KEX ME UP(NAŠ POPULARNI KEKSOLINO) , CHERRY ME UP(VANILIJA I TREŠNJA), DARK FORCE (CRNA ČOKOLADA) I PERFECT MATCH ( VEGAN, GLUTEN FREE& NO SUGAR ČOKOLADA).

torta-bijeli-zagreb

Ako ste ljubitelj slatko ledenih deserata svratite u Rudeš i pronađite svoga favorita.

Otvori chat
Trebate pomoć?
Scan the code
WhatsApp
Pozdrav! Mogu li Vam pomoći?